Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@18:02:29 GMT

رشد تولید خودرو موجب بهبود وضعیت قطعه‌سازان شده است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۸۲۸

رشد تولید خودرو موجب بهبود وضعیت قطعه‌سازان شده است

تهران- ایرنا- نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش تیراژ (شمارگان تولید) خودروهای تولیدی در خودروسازان، بهبود وضعیت کلی صنعت قطعه‌سازی را به دنبال داشته است.

«علی بختیار» امروز (دوشنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: وضعیت قطعه‌سازان نسبت به پارسال که تولید خودرو به‌شدت کاهش یافته بود، بهتر شده و اکنون این صنایع مشغول تأمین خطوط تولید خودروسازان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، افزایش نرخ ارز و تورم را در کنار رشد شدید هزینه‌های تولید، بزرگترین مشکل کنونی صنعت خودرو و قطعه‌سازی در کشور برشمرد و تأکید کرد: موانعی از این دست موجب تأخیر در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان شده بود که دولت و مجلس در حال پیگیری حل و فصل این مشکل هستند.
به گفته بختیار، مجلس شورای اسلامی با همکاری وزارت صنعت، در حال برنامه‌ریزی برای انسجام و ساماندهی خودروسازی کشور است که با اجرای این برنامه، روند تولید خودرو و قطعات مورد نیاز بسیار بهتر از گذشته خواهد بود.
وی به بازدید خود از خطوط تولید گروه سایپا در روزهای گذشته اشاره کرد و گفت: باتوجه به مدیریت اصولی و تولید محور گروه سایپا و افزایش تیراژ تولید در این شرکت به‌ روزی 2 هزار دستگاه، میزان ثبت سفارش از قطعه‌سازان کشور رو به افزایش است.
این نماینده مجلس ادامه داد: باتوجه به تحریم‌ها و دشواری‌های موجود در زمینه تأمین قطعات پیشرفته خودرویی از خارج از کشور، قطعه‌سازان آمادگی و ظرفیت لازم برای ساخت قطعات پیشرفته خودرویی دارند که در این زمینه گروه سایپا، سازمان صنایع دفاع و تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند.
به گزارش ایرنا، پیشتر «رضا رحمانی» وزیر صنعت، معدن و تجارت در همایش قطعه سازان اعلام کرد: در آغاز تصدی در وزارت صنعت، ایران خودرو و سایپا در معرض آسیب‌های جدی بودند؛ به طوری که تولید روزانه سایپا 400 دستگاه و ایران خودرو به حدود 800 دستگاه رسیده و خودروهای زیادی کف کارخانه ها مانده بود که نقص قطعه داشت اما در پایان اسفندماه گذشته و با بسته های طراحی شده، مجموع تولید این 2 خودروساز به بیش از چهار هزار دستگاه رسید.
همچنین «مازیار بیگلو» دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو، ضمن یادآوری اقدام های صورت گرفته در سال 97 که موجب افزایش شمارگان تولید قطعه و خودرو شد، خاطرنشان کرد: پارسال دولت با تصویب 11هزار میلیارد تومان تسهیلات به قطعه سازی شتاب داد.
«رضا رضایی» یک عضو انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان درخصوص اظهار نظر معاون امور صنایع وزارت صنعت که از برنامه ریزی برای تولید بیش از 1.2 میلیون دستگاه خودرو در سال 98 خبر داده بود، گفت: در صورت فراهم شدن شرایط، دستیابی به این مهم شدنی است، زیرا برخی از این خودروها حدود سه دهه است که در ایران تولید می شود و پیچیدگی فناوری و تکنولوژیکی ندراد.
اقتصام*3065**9189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد رشد توليد خودرو تسهيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت